En un mundo en donde la realidad es pura ficción, la ficción debe contribuir a crear nuevas realidades.

jueves, 26 de enero de 2017

Mamma mía, volen fer un altre hotel!



CAT: 
L’any 1999 L’empresa Qualitat habitatge Social, propietat del sindicat UGT adquireix un solar del barri del Raval de Barcelona, situat entre els carrers Portal de Santa Madrona, Cid i Peracamps per 600.000€. La intenció era construir habitatge social tal com preveia el plantejament urbanístic vigent.
L’any 2003 l’Ajuntament va reduir el percentatge d’habitatge protegit fins el 25%. El preu del terreny es va incrementar, la U.G.T va veure negoci, es va oblidar dels pisos socials i el va vendre per 2.300.000€ a l’empresa LENGAR, que 2 anys més tard el va revendre a Barcelona Investments per 7.950.000€.
Poc després, el Pla d’usos de Ciutat Vella de C.I.U. va convertir aquesta zona en una barra lliure hotelera, el preu del solar es va disparar i Barcelona Investmens el va poder vendre per l’esgarrifosa xifra de 22.000.000€ a Josep maria Trenor i John Ecberg, d’inversions hoteleras ATIR.
Aquests dos milionaris emprenedors, projecten construir dos edificis de 100 habitacions cadascun: L’hotel PRAKTIK DRASSANES

CAST: En 1999, la empresa Qualitat Habitatge Social, propiedad del sindicato UGT, adquiere un solar del barrio del Raval de Barcelona, situado entre las calles Portal de Santa Madrona y Cid i Perecamps, por 600.000 €. La intención era construir vivienda social, tal como preveía el plan urbanístico vigente. 
En 2003, el Ayuntamiento redujo el porcentaje de vivienda protegida hasta 25%. El precio del terreno se incrementó, la UGT vio negocio, se olvidó de los pisos sociales y lo vendió por 2.300.000 € a la empresa LENGAR, que 2 años más tarde, lo vendió a Barcelona Investmens, por 7.950.000 €. 
Poco después, el Plan de Usos de Ciutat Vella, de CIU, convirtió esta zona en una barra libre hotelera, el precio del solar se disparó y Barcelona Investmens lo pudo vender por la escalofriante cifra de 22.000.000 €, a Josep Maria Trenor y Jonh Ecberg, de inversiones hoteleras ATIR
Estos dos millonarios emprendedores proyectan construir dos edificios de 100 habitaciones cada uno: El hotel PRAKTIK DRASSANES.




No hay comentarios:

Publicar un comentario